Kaart
Voorgerechten
Zeebrugse garnaalkroketten ( 2 stuks )
Zeebrugse garnaalkroketten ( 3 stuks )
Oudbrugse kaaskroketten ( 2 stuks )
Oudbrugse kaaskroketten ( 3 stuks )
Scampi's VG ( 6 stuks ) / HG ( 9 stuks )
Look
6 stuks 16,50 / 9 stuks € 24,50
Maison ( kreeftensaus en grijze garnalen )
6 stuks 17,50 / 9 stuks € 26,00
Diabolique (pikante tomatensaus)
6 stuks 17,50 / 9 stuks € 26,00
Carpaccio Holstein / parmesan / rucola
licht gepekelde/Parmesan
Snacks
CROQUE
Monsieur
Hawaienne
( annanas )
Speciaal
(Spaghetti saus)
Uitsmijter
Toast kannibaal
SPAGHETTI
"Pietje Pek"
Reuze
Vleesgerechten
Steak " Pietje Pek "
Ierse steak
Ierse entrecôte ( +/- 400 gr )
(1 persoon )
Cote à l'os
( 2 personen )
Chateaubriand
(1 persoon)
Chateaubriand
(2 personen)
Reuzenbrochette
( 350 gram )
Kippenbrochette
Americain "Pietje Pek
Gentse stoverij
Vol au vent
Sauzen
Champignon, peper
Bearnaise, Roquefort, Provençaal
Champignon Natuur
Mosselen (seizoengebonden)
Natuur
Room
Witte wijn
Provençaal
Look
"Pietje Pek" ( Look, room en Ricard )
Paling
Natuur / verse tartaar
Room met champignons
Maison
( kreefteroomsaus )
Provençaal
Groen
Visgerechten
Vispan
dagprijs
Tomaat garnaal (1 stuk / 2 stuks )
dagprijs
Zeetong
dagprijs
Kindergerechten
Oudbrugse kaaskroket 1 st
Zeebrugse garnaalkroket 1 st
Kinderspaghetti
Paling
Natuur, Room, Groen, Provençaal, Maison
Mosselen (dagprijs)
Natuur, Look, Room, Witte wijn, Provençaal, Pietje Pek
Steak Pietje Pek
Keuze uit verse appelmoes of slaatje
Americain Pietje Pek
Keuze uit verse appelmoes of slaatje
Gentse stoverij
Keuze uit verse appelmoes of slaatje
Kippenuggets
Keuze uit verse appelmoes of slaatje
Hamburger "Angus"
Keuze uit verse appelmoes of slaatje
Desserten
Crème brulée
Chocomousse
WAFELS (van 14u00 tot 17u00)
suiker, slagroom
verse aardbei
PANNEKOEKEN (van 14u00 tot 17u00)
boter, suiker
slagroom
confituur
Mikado ( ijs, slagroom, chocoladesaus)
Verse aardbei, ijs, slagroom ( seizoen)
IJSCOUPÉS
Dame Blanche
Brésilienne
Café glacé
Coupe aardbeien op klassieke wijze
Coupe Colonel
Verse Chocomousse
Crème Brulée